söndag 17 augusti 2008

Galge med virkad sjal


Så enkelt att förändra med små medel. En enkel galge (just nu favis färgen) med en sjal. Galgen matchar perfekt de ljusgrön/turkosa övriga detaljerna jag inrett med. Nästa gång tänkte jag hänga en gammalt spets nattlinne som jag köpte på en loppis för ett par år sedan (bara jag kommer ihåg vart jag lagt det...)

5 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Tack såå mycket för din gulliga kommentar ang toa rullen.Jag tror inte jag skulle hinna med att dekorera sådana i framtiden det var mest en rolig grej.
Men om det är så att jag ändrar mig så säger jag till.
Hoppas att du hittar ditt spetsnattlinne det är ju så fint att dekorera med.
Kram på dig/Ingela b.

Levindas Värld sa...

Hej!

Jodu nog skulle jag behöva ett hus att inreda, längtar tills dagen kommer då vi äntligen hittar vårat drömhus :)

Du kan väl mejla mig på levinda81@yahoo.se angående priset på den vita fina hjärteljusstaken är du gullig :)

Vill så gärna ha en sån å är lite nyfiken på priset :)

kramis!

villan vid vilan sa...

Hittade dej via Madame Nyberg... Antar att det är du som har butiken Tant Elwira??? Som jag tänkt besöka så många gånger men det har inte blivit av....Nu ska jag ta och göra det med tanke på alla nya saker du fått hem....PÅ ÅTERSEENDE......är ny i den här blogg världen, besök gärna min sida.

Madame Nyberg sa...

Tack för din kantarell-kommentar.
Vilken fin sjal. Det är ju faktiskt rätt skönt med höst. Man klagar över att sommaren är över men nu kan man tända ljus, plocka svamp och bär, använda sjalar och ponjos. All tid har sin skönhet...

Kram-Kram

Levindas Värld sa...

Tack för en ljuvlig, avkopplande stund bland allt vackert i din bod idag, det gav mig ro i själen att få gå omkrign där en stund :)

Kramis!