söndag 13 mars 2011

Söndags göra!

Idag har vi varit på kalas hos barnens kusin och fått en massa gott att äta och nybryggt kaffe mums. Bullar, kakor, godis, tårta så långt ögat kan nå! Jag gillar måste jag erkänna att gå på barnkalas för det finns så mycket gott att stoppa i munnen, mums igen!

Därefter har vi ägnat eftermiddagen åt att jobba på i butiken. Vi trodde verkligen i vår enfald att utbyggnaden skulle räcka men nu när alla varor kommer, kartongvis så kan vi konstatera att det är för trångt igen!
Lagret är redan fullt så nu har vi kartonger i "den gamla" delen av butiken som vi inte riktigt vet vart vi skall göra av. Vi skulle ha gjort som A sa dvs byggt ut mer och haft ännu större lager utrymme. Nu vankas god middag och sedan beger vi oss ut igen och packar upp, stuvar om, skrattar, småpratar över mängden saker, staplar, strukturerar, inreder och slänger kartonger! Kul är det men liiiite småjobbigt när man inte får plats.
Gillar verkligen bilden här ovan. Tänk innan man får på sig kläderna och får fixa till frisyren sådär. Kolla in alla lampor i taket. Ögongodis för en lampälskare som jag!
Ha en härlig söndag kväll och en bra vecka!
Kram

Inga kommentarer: