torsdag 4 december 2008

Vaniljdrömmar


Igår fick vi underbara nybakade vaniljdrömmar som mamma hade gjort till oss. Hon hade också gjort Gazliner (osäker på stavningen) som är jättegoda. Hon hade fått drömmarna sådär helt perfekt. Ljusa och fina precis som jag vill ha dem. Mamma hade också bakat åt min syster. Vi har tur vi som har en mamma som är bra på att baka kakor! Mumsiga hälsningar från mig!

4 kommentarer:

Linneagården sa...

Hejsan!
Drömmar är ju drömmar....
Idag har jag & barnen bakat peppisar, men lite annat julbak blir det framöver.

Önskar dig en härlig andra advent & njut av dina goa kakor nu.
/madelene

hagagården sa...

Va gott det ser ut med dessa kakor,snäll mamma du har som bakar till er,länge sen jag såg er på konsum?
ha det så gott
ninni

Solsjö - Under en vind sa...

Vad gott!

Önskar dig en riktigt GOD JUL!!!

Kramar!

Levindas Värld sa...

Hej Jessica!!

Ville bara berätta att mina julklappar (pläden och skålen på fot) är perfekta i mitt hem!! Jag kunde såklart inte hålla mig till julafton imorgon utan jag öppnade såklart paketen me detsamma, hihi! Jag fick det för Hjalle nämligen *ler*

Skålen gör sig perfekt på mitt vardagsrumsbord där jag har mina mandariner, nära till hands och så perfekt när man sitter framför tv:n.

Pläden la jag i soffan och det blev helt underbart, så himla perfekt och fint, jag är så glad!!! Himla tur jag hade att du hade en stor pläd kvar!

Kommer att visa bilder på bloggen sen efter jul för det är ju som sagt var inte meningen att jag ska ha dem sakerna framme ännu *fniss*

Här avslutar jag med att önska dig en riktigt underbar och härligt GOD JUL med gott sällskap och god mat!

Vi ses sen, kramar från mig!