tisdag 28 maj 2013


Imorgon Onsdag har vi stängt i butiken. Sonen opereras för hans totalt trasiga knä, imorgon i Storstaden o därför har vi bestämt oss för att ha helstängt så allt fokus kan läggas på honom! Men Ni alla är varmt välkomna igen på lördag o då firar vi att W är klar med just operationen samt som kompensation för att vi inte har öppet imorgon o har därför 25% rabatt på alla kläder! Håll utkik på fredag här på bloggen där jag beskriver närmare om lördagens firande!
Krama om varandra lite extra det är viktigt det!
Tant Elwira

söndag 19 maj 2013


Idag har jag bläddrat och blivit inspirerad av denna underbara bok, Lantlig Charm! Helt fantastisk med massor av fina bilder som inspirerar! Blev påmind om den igår då jag hade en kund som köpte en bok i present till en god vän! Jag har ff något ex kvar till försäljning i butiken om Ni inte har den sedan tidigare förstås!
Ha en skön söndag!


måndag 13 maj 2013

Tittade runt på en massa fina bilder som jag inspireras av. Vissa eller måååånga spar jag i bilder så jag kommer sällan ihåg vart jag sparat bilderna någonstans ifrån. Aktar mig från att spara sådana bilder där de som tagit bilderna skriver att de vill att man frågar först. Denna bild är så underbar tycker jag. (A håller inte med eller hur B-I?) En gammal rostig hink som någon kreativ person har kommit på att man kan sätta en prisma som en vattendroppe i en kran! Hur fint och kreativt som helst. Tänk också om det slingrar sig någon fin växt också som humle, klematis eller något annat fint. Jag känner att jag måste drömma mig bort  i bilder o hålla på med något hela tiden för att inte oroa mig för mycket för sonens operation här i slutet på maj. "Bara" ett knä men det är en svår o lång operation o sövning ja, det är alltid lite otäckt det tycker jag! Nej inspirera varandra och stödja varandra när livet är lite upp o ner ja, det är bra det. Fler inspirerande bilder kommer men nu måste jag ta o plocka av middagen från bordet!
Njut av kvällen, själv ser jag fram emot ett program jag brukar se på måndagar som jag gillar Elementary! En stor kopp te, mackor eller skorpor till är hur mysigt som helst och lägger sig jättefint runt magen precis som små volanger, fnisssss!
Kramar
J

söndag 12 maj 2013

Full fart fast det bara var två timmar i butiken idag. Tur att jag gjort en litet skynke för provhytten så man inte kan se in när det är klädprovning på gång!
Måste bara tipsa om en webbutik som har så många fina saker. Atelje Skogslyckan heter den! Helt unika lampor och våningsfat i olika glas, jätte jättefint. Bilden är tagen därifrån o är bara en av flera fina design-lampor. Det finns inte bara detta utan en massa annat fint man  kan köpa därifrån som är helt unika! Besök sidan och bara njut! Det har jag gjort tillsammans med en stor balja kaffe med mjölk o en stor chokladbit! Söndagsmys det!

lördag 11 maj 2013

Extra öppet två timmar imorgon söndag mellan klockan 13-15! Butiken är fylld med underbara kläder och en massa annat. Välkomna!


fredag 10 maj 2013

Våren kommer med stormsteg! Jag har plockat och plockar ff upp massor med nyheter både kläder och inredning för fulla muggar. Har också fått en liten sändning från Danmark bla ett gammalt trådrullestativ stort som jag aldrig sett någon gång samt en massa andra tingel tangel grejor!
VARMT VÄLKOMNA på lördag 11-15!