onsdag 30 januari 2013





Hej Allesammans! En högtid som jag bestämt gillar är påsken. Alla fina vårblommor, färger och inspiration och en längtan om varmare dagar och fågelkvitter. Nu har boken som jag iallafall väntat länge på kommit till butiken. Eventyrlig Påske från JD, magisk om Ni frågar mig. Håll till godo med bilderna ovan som inspirerar liksom den fina boken i sin helhet! Det är egentligen hur mycket själv man kan göra och det är ljust det som jag tycker att boken inspirerat till dvs att skapa själv med sin egen fantasi, material och händer!

lördag 19 januari 2013

Idag är det jääääättteeee kallt ute. I natt var det 27 grader och vi fick strömavbrott i gårkväll. Detta tillsammans göra att det har flyttat in isbjörnar i butiken! Det måste vara hur många som helst med tanke på kylan!  Går knappt att vara där. Senarelägger därför öppningen till 12 så det hinner bli lite varmare av värmaren för just nu är det gaaaaaaaaaalet kallt!!

onsdag 16 januari 2013

Nu bär det av till mässan, jippiiii vad vi ser fram emot dagarna!
Kram
Alla

lördag 12 januari 2013

Hej Allesammans och God fortsättning! Lördag 12 januari håller vi stängt och gör fint i butiken. Plockar upp de varor som har hunnit komma och fixar till! Behövs vill jag looooova! Hoppas att Ni får en underbar lördag! Välkommen nästa lördag den 19 januari mellan 11-15!!
Kram
Tant Elwira

torsdag 3 januari 2013


"Riktig mat" till barnen och till mig och mannen nyponsoppa med god smörgås till. Gissa om det var gott att äta lite lättare mat idag efter allt jag bokstavligen proppat i mig i jul och nyår. Kom då att tänka på en nyponkrans jag gjorde när nyponen på landet var som finast i vackra färger. Dock tog det en lång tid att samla ihop alla nypon (tur att jag har tre barn som får hjälpa sin mor) och lite småpillrigt innan det var klart men den blev jättebra. Nästa år får jag koka min egen nyponsoppa istället för att pillra med en krans!
Ses på lördag i butiken!


tisdag 1 januari 2013

Onsdag och lördag gör vi det möjligt att få shoppa loss för halva priset på allt. Denna finna stora hinkspann finns i butiken som många många andra fina saker! Onsdag mellan 17-20 och lördag mellan 11-15! Vaaaaaarmt Välkomna!