tisdag 31 januari 2012

Stängt onsdag 1 februari

Hej hopp! Vi håller stängt onsdagen den 1 februari. Vi är i fullfart med att stöka om i butiken och har därför stängt på onsdag! Öppnar igen på lördag mellan 11-15! Vi seeees!
PS Gillar skarpt snickerierna och fönstren på denna bild. Spanar i massor eftersom vi är i byggartagen på huset DS

torsdag 26 januari 2012

Sista 40% på lördag

Varmt välkommen på lördag med sista dagen med 40%.

tisdag 24 januari 2012

40% fortsätter onsdag och lördag

Idag har vi fått en till leverans av varor och vi konstaterar att vi behöver bygga ut. Det är lättare på sommaren eller framförallt när det är varmt och att det går att ställa ut mer saker ute som också säljs än det är på vintern när det är kallt. Blommor, krukor, dekorationer och annat kan då stå ute när det är varmt och det blir mer plats. Nu måste allt rummas inom de utrymme som finns. Jag har också beställt hyllor och andra lämpliga förvaring/exponeringshyllor som blir bättre att ha i butiken och som rymmer fler saker. Vi bestämde oss nu för att köra 40% både onsdag och lördag också för att skapa utrymmet och i väntan på att vi får hyllor och möbler som passar. Ett skåp jag beställt är så snyggt att jag gäääärna vill ha det själv men som sagt det är prio på bra exponeringsmöbler!
Bilden är ett släktträd som jag hittade igår på någon hemsida när jag skulle hjälpa mellersta sonen med att göra släktträd inför ett skolarbete. Gillade den skarpt, visst är den fin?
Varmt välkomna onsdag 18-20 och lördag 11-15 för att shoppa många fina vårsaker till bra pris!

söndag 22 januari 2012

Inköp

Så var vårens inköpsmässa i dessa dagar slut för denna gång. Många inköp blev det både hos stammisar och hos nya. Trevligt båda delarna! Mindre trevligt är fötterna som värker men det går över så klart och jag lovar det är värt varenda steg bland alla olika montrar laddade med underbara ting och köpsugna kunder, kul!
Vi har i veckan dock plockat upp några leveranser för somliga varor kommer så sent bortåt mars april några av dem så det gäller att sprida ut leveranserna så bra som möjligt! Dock är det trångt i butiken riiikkktigt trångt. Måste försöka planera bättre med hyllor och annat. Något måste vi göra iallafall för det är ett som är säkert! Ha en bara bäst vecka!
Bilden är lånad från SkönaHem s sida där det finns ett sagoreportage som jag bara älskar!
//J

söndag 15 januari 2012

Sista %en Hegge....

Vi öppnar upp i butiken imorgon, måndag mellan 19.00-21.00 med % precis som vi hade igår lördag! Även onsdag 18/1 kör vi också sista % innan vi åker ner på mässa och fyller på med nya saker och ting. Denna kaka smaskade vi på idag och det var uuuuuuur gott. Även om julen är slut så kan jag inte få nog av mjuk peppiskaka!
Varmt välkommen till butiken imorgon måndag 19-21 samt onsdag 18-20!
Varma kramar!

onsdag 4 januari 2012

Öppet igen den 14 januari i butiken

Öppet igen i butiken den 14 januari. Vi håller lite stängt nu ett par dagar och satsar igen på öppning den 14 januari med nya friska tag! Då kör vi sista dagen med 40% och firar 4 år. Denna lördag också med att vi bjuder på lite lättare fika i butiken att smaska på!
Varmt välkommen!
Kramaaaaaar